2021. április 15., csütörtök

ZENETÖRTÉNET V.

Kedves budavárisok! 

Eltelt egy újabb hét, megint péntek van, így küldöm az újabb ének feladatokat. 


Kedves 5.a! 

A történelmi tanulmányaitokkal párhuzamosan zenetöriből is elérkeztünk a reneszánsz korszakához. Megosztom veletek a PPT-t, a videóórát és a feladatlapot is. A videót elég a 17. percig megnézni, a második fele jövő héten vár ránk. 

Ne felejtsétek el DKT-n is leadni a feladatot egy rövid üzenettel. 


Kedves 6.a! 

Miután múlt héten ügyesen számot adtatok eddig szerzett tudásotokról a barokk korszakból, haladunk tovább, új témakört kezdünk. A bécsi klasszicizmus művészetének alapvető stílusjegyeivel ismerkedhettek meg ma. Küldöm a PPT-t, a videóórát  (itt is elérhetőés a feladatlapot

A feladatot DKT-n is küldjétek majd vissza, miután sikeresen befejeztétek a Google Űrlapot. 


Kedves 7.a! 

Köszönöm, hogy kitöltöttétek a múlt heti dolgozatot. Ma két újabb romantikus zeneszerzővel, Franz Schuberttel és Robert Schumannal fogunk megismerkedni. A videóóra megtekintése után A zenei szemelvények újra meghallgathatók a PPT-ben. A feladatlap kitöltése után pedig DKT-n se maradjon el a feladat beadása. 


Kedves 8.a! 

Veletek múlt héten befejeztük a romantika korszakának átismétlését, meglévő tudásotok kibővítését. A héten szeretnék nektek is jó jegyeket adni, így ezt a dolgozatot állítottam össze nektek. Bármilyen segédeszköz használata megengedett, de inkább a tankönyvet használjátok. 

Sok sikert! :) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése